Tulpaner och hoppträning.

publicerat i Allmänt;
Jag har världens bästa arbetskamrater! Efter min sjukskrivning för ett några år sedan så går arbetet bara bättre och bättre och det har jag bl.a. mina närmsta arbetskamrater att tacka för. De finns där och peppar och är ett stort stöd i jobbet. Vi har väldigt roligt och alltid nära till skratt. Idag fick jag en bukett tulpaner :) Det finns nog inte en dag jag tycker det är tråkigt att gå dit, ingen ångest över jobbet som jag hade på min förra arbetsplats, det var hemskt! Visst, söndag kväll kan jag väl känna, som många andra, "nej, är helgen redan över" men bara jag gått upp måndag morgon så är den som bortblåst. Jag trivs så bra på min arbetsplats!
 
 
Den fina tulpanbuketten fick göra sällskap med min andra tulpanbuketter som jag har här hemma, så nu blev det en riktigt stor och fin bukett.
 
 
Så vackra!
 
Igår kväll var det hoppträning för Zara Tyrstam för Alva och Lotus. Träningen gick super! Det är så kul för Alva och Lotus har verkligen kommit på varandra ännu mer och nu är 1.10- banorna inte långt borta. Zara har verkligen hjälpt Alva med det tekniska i hoppningen. Så häftigt att se.
 
 
Zara kommer med tips, peppar och berömmer, rättar om något inte stämmer och Alva får reflektera över träningen efteråt och så pratar Zara med henne och ger respons. Det är verkligen toppen och Alva älskar det!
 
Ikväll blir det tacos. Vad ska ni äta? Har ni någon god helgmat att tipsa om? Jag tycker att det blir lätt att man hamnar i samma matträsk...
 
Ha det bra alla därute!
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Fantastiska Tulpaner! :D Man blir verkligen glad av dem!

Svar: Ja, visst blir man glad av dem!
Malin

Kommentera inlägget här :