UHIP och Rituals.

publicerat i Allmänt;
Sitter och tänker tillbaka på helgen. Vilken helg, så roligt vi hade... Det blev allt en del hästsnack på jobbet idag också. En av mina närmsta kollegor var nere på GHS på lördagen, så ni förstår att det blev en hel del hästsnack :)
 
Det blev som ni vet lite shopping på mässan i lördags och bland annat köpte jag mig en UHIP-kjol. Den som heter Alaska. 
 
 
Jag har haft ett par bruna ridtermobyxor från Ullared i hur många år som helst. Jag har använt dem så mycket att det knappt någon fyllning kvar i dem, så jag tyckte jag kunde vara värd denna kjolen. UHIP hade bra pris på sina kläder i helgen också. På kjolen var det 30% rabatt så det kändes helt ok. Efter att ha haft den till stallet ikväll kan jag bara säga att jag inte ångrar mig. Kjolen var så bra och så skön! Jag kan verkligen rekommendera den! Nu ska jag börja spara ihop pengar till jackan som hör till. Den står högt på önskelistan!
 
På söndagen när vi gick i Nordstan unnade jag mig en sak. Jag brukar inte köpa särskilt mycket till mig själv utan det är barnen och hästen som går före :) Något som jag länge velat ha är produkter från Rituals och i Nordstan låg en Rituals-affär. Expediten visade och lät mig prova olika produkter och det slutade med att jag köpte med mig ett presentpaket hem, en present till mig själv, från mig själv :)
 
 
 
Det luktar sååå gott! Är det någon av er som har dessa produkter? Vilken har ni?
 
Ikväll fick jag ta Lotus eftersom Alva inte kände sig riktigt pigg. Det var lite pirrigt, för Lotus hade inte gått sedan hoppträningen i torsdags, så jag visste inte hur pigg han var. Hade jag något att oroa mig för? Nej, inte det minsta. Lotus skötte sig så bra och var så snäll och vi jobbade riktigt bra i alla gångarter :) När jag satt där på store Lotus, ja han är 173 cm i mankhöjd, så tänkte jag på helgens hoppning. Jag säger bara respekt! Dessa ryttare och hästar är grymma!
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Snygg kjol!! :D

Svar: Taaaaack! :)
Malin

2:a kommentar, skriven , av Lina:

Älskar Rituals, de öppnade dessutom här i stan i höstas... Rekommendrerar ansiktskräm, body lotion och dusholja. Och självklart handkrämen, det var den jag började med. Jag gillar mest den gröna doften :)

Svar: Vilken lycka att ha den affären i stan! Jag får ta och lukta på den gröna doften nästa gång.
Malin

Kommentera inlägget här :