Andra året i rad?

publicerat i Allmänt;
Måndagen har rusat iväg. Efter jobbet och en kopp kaffe så åkte vi ut till stallet. Denna veckan är manegen stängd pga lampbyte så det gäller att hinna rida ute innan det blir för mörkt. Idag gick vi tillbaka till samma hage som vi var i igår när Alva red Lotus. De började lugnt med uppvärmning och trav. Därefter gick vi bort till sluttningen i den andra hagen för lite galopp. Även idag blev det bus innan han stack iväg i full fart. Det måste vara så skönt för Lotus att få sträcka ut på kroppen ordentligt. Det blev fyra-fem galopper i sluttningen. Till slut galopperade han iväg utan bus. Han hade nog börjat bli lite trött då. Nu hoppas vi på att det kan bli lite mer snö i morgon. Det skulle vara perfekt styrketräning för Lotus!
 
I julas fick jag ett fint armband av Siri i julklapp. Det hade hon beställt med hjälp av sin pappa från USA. Det de inte visste då var att de också blev medlemmar i My Buena Vida. En kväll för ett tag sedan märkte min man att det dragits pengar från kontot så kollade han upp detta. Då såg han att han samtidigt som han köpte min julklapp blev medlem i MBV så nu var ett medlemspaket på väg till Sverige ha, ha. Idag kom dessa två armband på posten.
 
 
Denna gången har han stöttat sköldpaddorna :) 
 
Nu sitter jag och väntar på idrottsgalan på TV:n. Det ska bli så spännande!!! Kommer Peder Fredricson ta hem Jerringpriset för andra året i rad? Jag har röstat! Han är verkligen värd att vinna priset!
 
Heja Peder!
 
Kul att så många gillade inlägget igår! Det gör inspirationen på topp!
 
Ha en fortsatt bra måndagskväll!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :