En toppensöndag!

publicerat i Allmänt;
Idag åkte vi till stallet på förmiddagen. Det är riktigt skönt att komma iväg på förmiddagen när det är ljust ute. Idag fick Lilleman följa med och träffa lite hundar :) Han fick en ny kompis, Allan. Allan är en underbar hund. Busig, glad, envis, ja helt underbar. Mötet mellan dem gick riktigt bra.
 
 
Idag bestämde vi oss för en uteritt. Lotus älskar uteritter. Idag tog vi an annan väg än den som vi brukar ta när Alva rider ut på Lotus. Den går genom en hage som kallas för sommarhagen och den är som två hagar. I den andra hagen går det lite uppför, perfekt för galopp och det gjorde de...
 
 
Herregud vad vi skrattade! Han är för go, lille Lotus! Sådan glädje och sådant bus!
 
Fina!
 
Nästa vecka är manegen stängd pga lampbyte så då kommer det bli fler galopper ute i hagen. Det är perfekt med snön och mer ska det komma. Det kan bli några riktiga styrketräningspass om det kommer mycket snö.
 
 Nöjd och glad efter dagens uteritt.
 
Efter dusch och middag blev jag så trött så då lade jag mig och Missan var inte sen att hänga på, på soffan och sov en stund. Riktigt skönt! Sedan har jag jobbat lite inför nästa vecka. Tänk att helgen redan är slut och att det är måndag i morgon. Det går så fort!
 
När det gäller utseendet på bloggen så är jag rätt nöjd. Jag tycker det är bra att bilderna inte blir för stora och jag gillar att det finns en spalt till vänster. Sedan kanske det är för rosa... fast det är fint med rosa...
 
Hoppas ni har haft en bra söndag!
 
Glöm inte klicka på hjärtat om ni gillar inlägget. Allt blir så mycket roligare med lite respons!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :