Hästsöndag.

publicerat i Allmänt;
Tänk att när jag kan ha sovmorgon, nej då sover jag inte. Idag vaknade jag 07.15, men som tur var lyckades jag somna om för 07.15 är alldeles för tidigt en söndag. I stället sov jag lite för länge ha, ha.
 
På senförmiddagen åkte Alva och jag till Lotus. Idag var tanken att hoppa.  Det var många ekipage upp e i manegen men vi hade turen att kunna hänga på ett annat ekipage på TRK. Det var riktigt bra!
 
I eftermiddags blev det en stund framför tv:n och hoppning. Gud, så spännande det var! Stephanie Holmén gjorde en sådan grymt bra ritt i omhoppningen att vi bara gapade! Så duktig! Hennes ritt resulterade i att hon vann! Hennes andra världscupstart. Tidigare idag tävlade Peder Fredricson på Hansson WL som kommer från samma uppfödare som vår Lotus WL, så jag är så glad för Hanssons, att de fått fram en till sån fin häst. För finast är såklart Lotus :) Lotus WL:s morfar och Hansson WL:s farfar är samma häst, Maria Gretzers Feliciano. De är "mänskligt sett" kusiner. Jag vet att man inte ser det så i hästvärlden, men lite kul är det allt!  
 
 
Nu blir det spännande att se om Peder fortsätter att rida Hansson. Det har ju gått riktigt bra så jag tror att chansen är stor att han gör det.
 
Tänk att helgen redan är slut. I veckan är det fullt upp bl.a. ska Valle komma hit och bli trimmad, det är hoppträning för Alva och Lotus på torsdag, innebandyträning och tennisträning för Gustav, hopprepsträning och fotbollsträning för Siri om hon är pigg. Just nu är hon inte helt 100 tyvärr. Ja, så händer lite andra saker. Ja, nästa vecka den rullar nog på den med. Därefter är det en vecka till att jobba och sedan är det sportlov :) Så fort det går! 
 
Hoppas ni har haft en fin söndag!
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Haha känner så igen mig... När man väl har sovmorgon så vaknar jag pigg 07:00 :(

Svar: Visst är det typiskt! 😆
Malin

Kommentera inlägget här :