Morgonfodring och pyssel.

publicerat i Allmänt;
I morse ringde klockan tidigt och efter en tallrik havregrynsgröt med äppelmos, som jag totalt snöat i på till frukost, rekommenderas starkt, så åkte jag till stallet för morgonfodring. Hästarna är för söta på morgonen när man tänder lamporna i stallet. De är så yrvakna och står och klipper med ögonen mot det starka ljuset och alltid är man så välkommen.
 
Efter stallsysslor och ridning på förmiddagen blev det en lugn dag. När vi hade ätit middag så hamnade jag på soffan med Missan på magen och då gick det som det brukar. Vi somnade bägge två och sov som två stockar. Så skönt att kunna unna sig det!
 
När jag vaknat till liv igen så fixade jag iordning lite fika och tittade på "Sagan om ringen", tredje delen, som gick på tv:n. När kaffet var urdrucket tog jag tag i att göra klart pannbandet. Det är inte helt riskfritt att göra dessa pannband... Idag stack jag nålen ordentligt i fingret. Jag tyckte inte att det var så farligt, men helt plötsligt droppade blodet på byxorna ha, ha.
 
 
Nu är det klart och jag hoppas att beställaren blir nöjd.
 
Vad har ni hittat på idag?
 
Jag njuter av dessa lediga dagar. Snart drar min vardag igång igen. Det ska bli roligt samtidigt som jag vet att det blir stressigt och det längtar jag inte efter.
 
Kram på er!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Snyggt!!

Svar: Tack! 😊
Malin

2:a kommentar, skriven , av Josäfin Andersson :

Gud vad snyggt!! :D

Svar: Tack! 🤗
Malin

Kommentera inlägget här :