Namninsamling och pyssel.

publicerat i Allmänt;
Igår skrev jag om att jag tycker att fyrverkerier borde förbjudas och jag har inte ändrat åsikt och kommer aldrig ändra åsikt! Att oskyldiga djur ska behöva sätta livet till, att hästar kastar sina föl, att djur dör av stress osv. bara för att vi ska smälla raketer vid nyår, nej det ställer inte jag upp på. Nu har jag skrivit på en namninsamling. Det måste bli ett slut på detta! Här kan ni läsa mer och även hitta länken till namninsamlingen där ni kan skriva på om ni har samma åsikt (bild på häst som blivit skrämd av raketer i år, otäck syn men viktig så att man förstår hur det kan gå).
 
Idag har det varit en lugn dag. Tjejerna har varit i Linköping med sin mormor och morfar och Gustav har varit hos en kompis. Jag passade på att börja pyssla med ett pannband. Det är skönt att göra sådant när det är lugnt i huset för det är lite pilligt.
 
 
På seneftermiddagen åkte jag ut till stallet för att ta in alla hästarna. När allt var klart gjorde jag iordning Lotus och vi gick upp en sväng till manegen. Det blev ett dressyrpass och det gick riktigt bra. Ikväll tränade jag lite extra på att sitta ner i traven och det går faktiskt bättre och bättre. Inte toppen ännu men ett steg i rätt riktning i varje fall. Jag tränade också på att galoppera ordentligt i bägge varven. Lotus är lite busig i början av galoppen, men idag bestämde jag mig för att jag ska galoppera ordentligt i bägge varven innan vi är klara. Jag ska inte låta fegisen där inne ta över! Skam den som ger sig! Innan vi gick ner till stallet igen så var galoppen toppen! Inget bus och han var så fin!
 
Världens bästa Lotus!
 
Det kanske låter fånigt, men när man lyckas ta det där steget, förbi sin rädsla, ja då känns det så jäkla bra!
 
Nej, nu är det dags att lägga sig. Det blir tidig morgon i morgon. I morgon bitti väntar morgonfodring i stallet.
 
Kram på er!
 
Malin

Kommentera inlägget här :