Skogsbacka en fredag.

Fredag igen! Veckorna går galet fort! Efter jobbet åkte jag direkt hem och slängde i mig lite lunch. Därefter åkte Lilleman och jag ut till Skogsbacka. Idag var det dags för sotning och det var lite fix innan sotarn skulle komma, bl.a. ta fram stegen och städa ur eldstäderna. Sotaren kom och sotade och allt såg jättebra ut! Så skönt för man vet ju aldrig hur det kan vara med gamla hus.
 
 
När sotaren åkt städade jag iordning efter honom och sedan gick Lilleman och jag ut en sväng. Det snöade så vackert ute. Jag fyllde på fågelbordet med en massa solrosfrön och gick och funderade på vad jag ska sätta i pallkragarna...
 
 
Just nu är det rätt öde i pallkragarna. Jag tror att det får bli rödbetor i år igen. Det är så gott! Både att lägga in och göra i ugnen. Morötter är också gott. Tänk på sommaren då man kan plocka dem direkt ur landet, skölja av och sedan äta. Mums! Det får nog bli det också. Sedan får vi se om det finns plats för mer. Ni kanske har något tips på vad jag kan plantera!
 
Rosorna ligger också i dvala. Dessa vackra rosor! Stora, fina, rosa blommor på sommaren.
 
 
Lilleman tycker det är mysigt i torpet. Det är mycket att spana efter och han vaktar riktigt bra.
 
 
När vi varit ute en stund gick vi in igen och fixade fika, tände en brasa, Lilleman fick ett tuggben. Sedan njöt vi av lugnet en bra stund innan det var dags att åka in mot stan igen. I morgon blir det en sväng ut igen.
 
 
Det är så kul att ni kikar in här och gillar mina inlägg. Ett extra litet tack måste jag ge till er som tar er lite extra tid och lämnar en kommentar på bloggen. Det är alltid lika spännande att läsa vad ni har skrivit.
 
I morgon väntar morgonfodring i stallet så det blir en tidig morgon. Bara jag kommer upp så är det inga större bekymmer utan det är riktigt mysigt att pyssla om hästarna.
 
Ha det gott alla och kram på er!
Malin
#1 - - Anita:

Kanonmysiga bilder :D

Svar: Tack! 🤗
Malin