Tapeterna är på plats.

publicerat i Allmänt, Inredning;
Siris gamla tapet var hemsk! Så rosa, men när tjejerna var små så var det gulligt. Nu har Alva annat rum och annan tapet och Siri har sitt och Alvas gamla rum, så det var på sin plats med nya tapeter.
 
 
I det ena rummet har hon sin säng och skrivbord m.m. Där valde hon denna tapet här nedanför. Så fin! Märket på tapeterna är Fiona. 
 
 
I det andra rummet har hon en "walk-in-closet" och där valde hon denna tapet. Den är också riktigt snygg!
 
 
Ikväll har hon börjat inreda sina rum. Sån lyx för en tonårstjej att göra detta!
 
Idag kom Alva hem från skolan och kände sig lite krasslig, så idag tog jag stallet. Jag hade insläppet men innan dess skulle jag mocka. Snacka om lycka när jag öppnade boxdörren och det redan var mockat! Så det var bara att hämta in Lotus så att han hann äta sin insläppsmat innan ridning. Under tiden Lotus åt så fick jag hjälp av en annan tjej att plocka in de andra hästarna så allt flöt på så himla bra ikväll. När allt var klart gjorde jag iordning Lotus och så fick vi sällskap upp till manegen. Där jobbade vi ordentligt och Lotus var så duktig. Vilken toppenkväll det blev!
 
Bästa!
 
Finns det någon här mer än jag som älskar blodpudding? Det är så gott! Till det vill jag helst ha fläsk, men nu hade min man köpt hem bacon så det får duga och så ska det vara lingonsylt till. Mums! Nu är det så att det är dags att buzza igen och denna gången ska jag buzza just blodpudding :) Det är Gea´s blodpudding som jag ska smaka och det ser jag fram emot :) Jag återkommer med en återkoppling framöver.
 
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag!
 
Kram Malin

Taggar: blodpuddingbuzz, buzzador, geas;

Kommentera inlägget här :