Tidig morgon.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Som vanligt när jag har morgonfodringen så kan jag inte sova utan vaknar supertidigt. Allt beror på att jag inte vill försova mig... Jag har ändå ställt två klockor för att det inte ska ske ha, ha. Snacka om att inte kunna koppla av. Ja, som ni förstår så kom jag upp, slängde i mig lite frukost för att sedan susa ut till stallet. Alla yrvakna små hästar hälsade mig välkommen och sedan var det snabbt ut med frukosten. Tålamod finns det inte gott om när det gäller mat. Alla vill ha mat samtidigt ha, ha. När alla stallsysslor var klara så åkte jag hem, tog lite fika och sedan åkte Alva och jag tillbaka och Lotus fick ett dressyrpass. Så duktig och fin idag.
 
Efter dusch och middag åkte vi ut till torpet. Det bästa på helgen!
 
 
Vi tog med extra vatten för det blev lite smutsigt efter sotaren igår. Idag städade vi och torkade golven. Eldade i keddyn och järnspisen och hade det riktigt mysigt. Innan vi eldade i keddyn passade jag på att rengöra rutorna. De blir så smutsiga av eldandet, men med lite tidningspapper och vatten blir de rena och fina igen.
 
 
Måste visa er denna tavlan om jag nu inte gjort det tidigare. Det är en tavla med olika tapetbitar som storarummet i torpet varit tapetserat med. Sådant är så kul! På tavlan finns också en lite notis om Skogsbacka om hur stort det var förr.
 
Spännande med historia!
 
I morgon väntar en skön sovmorgon, hoppas jag. Det skulle inte förvåna mig om jag inte kan sova utan vaknar tidigt.
 
Hoppas ni har haft en fin lördag!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :