Vacker söndag.

publicerat i Allmänt;
Vilken söndag det har varit. Äntligen har solen visat sig! Efter en skön sovmorgon och förmiddagsfika åkte jag till stallet. Det var riktigt kallt ute idag så istället för att rida ut så tog jag Lotus på en promenad ut i skogen. Så mysigt! Skönt för honom att slippa sadeln också :)
 
 
Pussmule :)
 
När jag skulle åka från stallet hade en stallkompis upptäckt att jag troligtvis hade punka på ett bakdäck... Just nu har vi haft lite otur, men som sagt, en olycka kommer sällan ensam... Förra veckan gick köksfläkten sönder, i måndags fick vi böter på bilen utanför huset pga att min man glömt köra ner den på vår garagenedfart och idag punka. Nu får det räcka ett litet tag. I och för sig så känner jag mig inte helt pigg ikväll... Hoppas en natts sömn ändrar på det.
 
I morgon kommer tapetseraren hit. Siri ska få göra om i sitt rum och det ser vi fram emot. Just nu är det en hemsk rosa tapet. När allt är klart blir det en vita tapeter med mönster. Jag ska försöka komma ihåg och ta förebilder och efterbilder :)
 
Hoppas alla har haft en fin söndag och kunnat njuta av solen!
 
Kram Malin
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Underbart väder :D

Svar: Ja, verkligen! Jag önskar fler sådana dagar. Tyvärr verkar det som om det ska bli en massa plusgrader och regn framöver 😒
Malin

Kommentera inlägget här :