Wohooo fredag!!!

publicerat i Allmänt;
Tänk vad jag uppskattar fredagarna när jag jobbar och jag tror inte jag är ensam om det. På fredagar slutar jag vid 11.30, så skönt och helgen känns lite längre. Jag fixade stallet tidigt idag eftersom planen var att åka till Sharpman när Alva slutat skolan. Vi håller som ni vet inte på med den billigaste sporten, ridning och har egen häst Lotus WL, och nu måste ryttarnas hjälmar vara märkta med en särskild märkning för att vara godkända. Alvas hjälm är inte godkänd så hon måste skaffa sig en ny. Så idag åkte vi till Sharpman för att köpa hjälm. När det gäller hjälmar så finns de i alla prisklasser. När vi var på clinicen för RGB så var vi i god tid och fick goodiebag. Där i fanns det med en rabattkupong på Sharpman :) 25% på priset! Det är pengar det! 
 
Alva kikade runt en stund och provade till slut en KEP. Efter lite hjälp från den supertrevliga personalen så fick de fram en i hennes storlek. Den hade kommit in idag och lämnade Sharpman idag. Ja, det fick bli den. Hjälmen var så fin och satt perfekt, vilket är det viktigaste. Priset, ja... det var inte den dyraste och inte den billigaste utan någonstans mitt emellan och sedan gjorde de 25% sitt.
 
 
Jag är så glad att vi åkte så tidigt som vi gjorde till clinicen. Det gjorde att vi fick goodiebagen med rabatten :)
 
Som ni märker så händer det lite förändringar här på bloggen. Vad tycker ni om det? Textstorlek, färg m.m. Lämna gärna en kommenter på bloggen. Jag håller på att fixa bilderna så ni får ha lite tålamod :) Ja, har jag inte jobb så skaffar jag mig ha, ha. Jag kände ändå att det var dags för lite förändring.
 
Jag ska nog fortsätta fixa lite med bloggen. Önskar er en skön fredagskväll!
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carola L:

Det blev snyggt. Bättre med de mindre bilderna. Jag har själv bilder från Skogsbacka i min telefon. En är på de fina rosorna vid väggen. Kul att läsa din blogg. Carola

Svar: Tack för dina tankar! Ja, jag gillar de mindre bilderna bättre jag med 👍🏼
Malin

Kommentera inlägget här :