Årets första bakluckeloppis

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
På seneftermiddagen idag blev jag upphämtad av mina föräldrar och mammas kusin Gerd. Idag var det dags för årets första bakluckeloppis i Ydrefors och självklart åkte vi dit. Det var massor med försäljare trots att det var så varmt.
 
 
Vi gick några varv och tittade för att sedan äta gott fika som vi bjöds på av Gerd. Därefter gick vi en sväng till för att sedan åka hem. Lite shopping blev det men inte så mycket. På vägen hem stannade vi till i Ö-mo och köpte pizza som vi åt i Skogsbacka. Det har blivit lite av en tradition att göra det någon gång efter backluckeloppisen i Ydrefors under sommaren.
 
Idag har det varit så varmt! 30 grader, så vi har varit och badat och haft det skönt. Men jag är lite orolig för denna torka och värme. Jag tycker så synd om alla bönder som kämpar och sliter. De har inte tillräckligt med mat till sina djur och det blir inget nytt hö eller ensilage, grödorna torkar osv. Helt ärligt, så hoppas jag på regn...Sjäv sitter jag här och oroar mig för att få tag på hö till Lotus och det verkar vara helt kört... Det är riktigt stressande...😞 Jag försöker att inte oroa mig alltför mycket men är det någon som har tips på var jag kan köpa hö, hör av er!
 
I morgon lutar det åt bad igen. Lika bra att passa på.
 
 
Kram Malin
 
 
 

Kommentera inlägget här :