Bullerby cup

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Idag gjorde jag och Siri en utflykt till Vimmerby och Bullerby cup där Gustav och hans lag är med. De spelade mot Ljungsbro och det blev en väldigt spännande match. Gustav var målvakt den här gången och som han gjorde det! Han gjorde räddning på räddning och räddade laget flera gånger! Ljungsbro var ett jätteduktigt lag och hade som sagt massor av målchanser. Sedan hade Tranås tur för Ljungsbro gjorde ett litet misstag och då sköt TFF in 1-0. Det höll sig hela första halvlek.
 
 
En stund in i andra halvlek kom Ljungsbros mål. Det stod 1-1 en lång stund men sedan gjorde TFF 2-1 och till slut 3-1. Så duktiga hela laget!
 
 
Efteråt kom många föräldrar fram och Gustav fick så mycket beröm av dem. Så roligt och han blev så glad!
 
 
Nöjd kille!
 
Efter matchen åkte jag och Siri hem. Under matchen så regnade det och på vägen hem vräkte regnet ner stundtals. Vilken lycka! Det får gärna regna hur mycket som helst för min del! När vi kom hem så mullrade det från alla håll och kanter. Åskan höll sig en liten bit bort men tillräckligt nära för att jag skulle hinna bli lite orolig för hästarna. Den försvann efter ett litet tag och nu är det lugnt med åskan för tillfället.
 
Hoppas ni har haft en fin lördag och fått lite regn ni med!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :