En guldkornsdag

publicerat i Skogsbacka;
Vilket väder det är! Idag när alla vaknat och ätit frukost åkte vi till sjön och badade. Det var 19 grader i vattnet, svalkande och skönt.
 
 
När vi kom hem var det dags att fixa lunch. Det är nog bland det tråkigaste på sommarlovet, att komma på vad vi ska äta. Jag körde ett säkert kort, plättar, stekta i rikligt med smör. Det är poppis! Till plättarna brukar vi ha socker eller sylt eller som jag alltid ätit sedan jag var liten, med smör och socker på 😋 Det slår allt! Mums!
 
Plättarna blev riktigt fina med våra hönors ägg i. Riktigt gula!
 
Senare på eftermiddagen kom Petra, Celinnes ägare, och vi tog oss en tur på våra hästar. Så roligt! Lotus är så snäll och bryr sig inte särskilt mycket om korna längre. Han tittar på dem men det måste han få göra. Vi tog oss en tur på en bra väg där det inte kommer några bilar, så det blev både trav och galopp. Det finns nog inget som är så roligt som att galoppera fram på en skogsväg! När man bara kan rulla på i galopp... Underbart!
 
 
Efteråt fick hästarna en ordentlig svabbning, de var riktigt svettiga bägge två. När de sedan släpptes ut i hagen, dröjde det inte länge förrän de rullade sig 😄
 
Det var inte bara Lotus som var svett efter ridpasset. Med ridbrallor, långärmat, säkerhetsväst och hjälm, ja då kan det inte bli annat än svettigt. Så jag bytte bara om och så åkte vi ner till sjön och badade. Så skönt! Johan hade fixat fika så när vi badat klart satte vi oss på en klippa och fikade. Så mysigt! En guldkornsdag att stoppa i hjärtat och plocka fram när livet känns lite tufft.
 
En underbar stund vid stranden.
 
I morgon får vi ladda ordentligt inför Sverigematchen! Hur tror ni att det går? Jag tror på Sverige.
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Låter ju kanonmysigt :D

Svar: Ja, det var en riktig höjdare 👍🏼
Malin

Kommentera inlägget här :