Ett år äldre.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Igår blev jag ett år äldre... Inte klokt vad tiden går. Dagen igår gick åt till att köra hö, det som beställts hit från Estland, som visade sig vara rena skiten 😡. Inte den roligaste födelsedagspresenten precis😭. Mina föräldrar var här under dagen när vi jobbade på. När vi kom hem på kvällen bjöd mamma och pappa på pizza och så hade vi ett riktigt mysigt födelsedagsfirande. De sjöng för mig och jag fick så många fina presenter!
 
Här är några av de presenter som jag fick igår.
 
Det är en blandning av både nytt och gammalt.
 
 
Insynsskydden ska jag ha i stan. De är så fina! Duken kommer bli perfekt här i torpet. Den har ungefär samma mönster som stolsdynorna som jag har vid storabordet.
 
Av Johan fick jag ett paket från affären "Faster Olga". I den presenten fanns det massor av fina saker som ni kan se här nedanför...
 
 
Jag fick också min mormors gamla fikakorg av min mamma. Den är perfekt att ha när man ska ta ut allt till fikat i trädgården. Den använde min mormor mycket.
 
 
Idag har vi fortsatt firandet eftersom vi inte hann ha något kalas igår. Det är riktigt kul att ha kalas två dagar i rad, man kanske ska fortsätta med det. 😀 Idag kom Johans föräldrar och min bror och hans familj. Idag bjöd vi på goda smörgåsar och dricka. Därefter åkte vi till sjön och badade. Det var riktigt skönt, 24 grader i vattnet. När vi kom hem igen så bjöd vi på kaffe och jordgubbstårta. Tyvärr var det mycket getingar ute så när det var tårtdags så valde vi att sitta inne allihop. Getingarna är riktigt jobbiga när man ska äta.
 
Idag när jag kollade SMHI:s app så stod det att det ska komma regn till helgen! Hur underbart är inte det! Hoppas, hoppas, hoppas att det kommer mycket! Tänk då kanske gräset börjar växa och det kan bli hö! Håll tummarna för det!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :