Pass

publicerat i Skogsbacka;
Idag har det blivit en liten utflykt till Eksjö. Det var dags att förnya våra pass. Det gick smidigt och smärtfritt men kortet blev inget vidare. Jag såg halvt kriminell ut ha, ha. Jag fick inte ha mina glasögon på mig och jag fick inte le så att jag visade tänderna. Nej, kortet blev hemskt! När fixandet med passen var klart åkte vi in till Eksjö och åt lite lunch. Därefter gick vi och tittade i gamla stan. Det är riktigt mysigt i Eksjö!
 
 
 
 
Lite shopping fick det bli också. Jag köpte mig ett par sandaler...
 
 
Det var ett bra pris, inte svindyra som många sådana här skor är. Skönt att kunna lufta fötterna ordentligt i värmen. Jag köpte en smidig liten magväska också som jag kan ha när jag rider ut. På sommaren är det brist på fickor när man rider så en magväska är perfekt. Jag vill alltid ha med mig telefonen om något skulle hända.
 
Idag har det kommit regn på sina håll men inte här. Jag längtar efter ett sådant där riktigt härligt sommarregn, som håller på ett tag och inte slutar efter fem minuter.
 
I morgon väntar uteritt tillsammans med Celinne och Petra. Jag kommer verkligen sakna våra uteritter när hästarna flyttat till stan igen.
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sarah:

Passkort blir ju aldrig bra :/

Svar: Nä, det verkar inte så. Jag såg smått kriminell ut 😂
Malin

2:a kommentar, skriven , av Anita:

Haha, det där med att bli nöjd över sitt passfoto verkar inte vara så vanligt... Gjorde också nytt pass förra veckan och njaa... Själva fotot blev inge vidare ;) kramiis

Svar: Det var så längesedan jag gjorde det så jag hade helt glömt ha, ha. Såg ut som en brottsling 😂 Kram
Malin

Kommentera inlägget här :