Sommaren är kort.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Den här sommaren har bara rusat iväg. Det har gått galet fort! Alldeles för fort! 

(null)

Idag var det sist dagen som Lotus och Celinne var här på sommarbete. Det har varit en underbar sommar att ha haft dem här, lite för varmt och lite dåligt med bete pga torkan nu såhär i slutet men överlag har det varit toppen! Vi har hittat nya ridvägar, helt fantastiska galoppbackar och galoppsträckor. Det var helt underbart att fräsa fram i full galopp i skogarna, där Lotus fick springa så fort han kunde.  Det är en grym känsla! Att kunna få ha hästarna här ute är jag oerhört tacksam för!

I eftermiddags lastade vi och åkte tillbaka till stallet i stan. Samtidigt som det är lite ledsamt att inte ha hästarna i Skogsbacka längre så är det väldigt kul att vara tillbaka i stallet, för där är det toppen! Det ska bli riktigt kul att komma igång igen och det blir jag som får göra det eftersom Alva inte får rida än pga körtelfebern.  

(null)

När vi kom hem till stallet i stan fick Lotus sig en ordentlig dusch av Alva. Han var genomsvett stackarn efter transporten hem. Därefter fick Celinne och Lotus gå ut i sin hage. De tyckte att det var riktigt kul att vara tillbaka igen.

Idag har det också blivit bad i Tången. 26,5 grader varmt i vattnet, så skönt! 

I morgon får det nog bli en liten sovmorgon! 

Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Skönt att få in lite rutiner igen, det känner jag i alla fall när hela gänget väl ska börja gå in på nätterna i vårat stall :D

Svar; Valpis är blandning mellan Amstaff & OEB :D

Svar: Ja, det blir skönt med rutiner igen. Det mår man bäst av 👍🏼 och att komma igång med ridningen ordentligt igen, det ska bli riktigt kul! Han är så söt din lille hund. 💕
Malin

2:a kommentar, skriven , av Suzanne:

Vad varmt det verkar vara i vattnet :D

Svar: Ja, det är så skönt!
Malin

3:e kommentar, skriven , av Emma Engström:

Att det kan vara så varmt i vattnet! Härligt :D

Svar: Ja, helt underbart! Man kan ligga i hur länge som helst😊👍🏼
Malin

Kommentera inlägget här :