Ännu en skön helg!

publicerat i Skogsbacka;
Igår hade vi lite firande för en tjej i stallet som fyllt år. När jag kom hem på kvällen packade jag iordning väskan och sedan åkte jag och resten av familjen ut till Skogsbacka.
 
 
Det var en sån vacker kväll och luften var ljummen. Temperaturen i sovrummet låg på 27 grader så jag satte i myggnätsfönstrena så fort jag kom ut så att det hann vädra ur. När vi gick och lade oss var det helt ok värme i sovrummet.
 
Att vi åkte ut så sent igår kväll var för att kunna vakna upp i torpet. Det är så skönt! Frukost på verandan är det bästa! Redan då var det varmt ute. När vi ätit klart tog vi tag i att kupa potatisen.
 
Det blir nog en hel del potatis i år.
 
När det var klart åkte vi ner till Tången och badade och fikade. Det var riktigt skönt i vattnet ca 22 grader.
 
 
När vi var på hönsbytardagen igår så köpte jag med mig en flaska linoljesåpa med lavendellukt. Den luktar så fantastiskt gott. En ny skurtrasa fick det bli också. Vi får väl se om vi kan skura storarumsgolvet i torpet i sommar.
 
 
Jag köpte också med mig en ny rosenbuske. En buske som blir 1,5 m hög och har små rosa blommor.
 
 
Den planterade vi vid de andra rosorna som växer runt "sketbrunnen" 😀 
 
 
På vägen hem från torpet idag stannade jag till på Bredstorp och kollade på fotboll. Det var en rolig match där killarna vann med 5-1. De var riktigt duktig i vämen!
 
 
I morgon är första dagen på sista veckan den här terminen. Det har gått helt galet fort och denna veckan kommer säkert inte gå sakta.
 
Hoppas ni har haft en fin helg!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :