Äntligen regn!

publicerat i Allmänt;
Äntligen, äntligen, äntligen har det kommit regn! Som jag väntat. Visst, det är underbart med sol och värme, men med måtta. Så som vädret varit de senaste veckorna har nästan varit lite läskigt och det är inte särkilt bra för t.ex. oss hästägare. Det blir dåligt med hö och ensilage, men nu kanske det rättar till sig. Jag tycker just nu att det är underbart med regnet och att slippa känna sig genomsvett av minsta lilla rörelse 😀
 
Idag efter jobbet fick jag besök av en söt liten kille, nämnligen Valle, en borderterrier som skulle bli lite sommarfin.
 
Valle före trimningen.
 
Valle efter trimningen.
 
Valle är så duktig och snäll när han trimmas. På borderterrier så rycker jag pälsen och det går bra, tills jag kommer till de lite känsligare delarna. Då använder jag klippmaskinen istället. Valle blev riktigt stilig i sin sommarpäls.
 
Hur har ni haft det idag? Jag har några frågor till er. Vad gillar ni bäst i bloggen? Är det något särskilt som ni vill ha mer av? Jag är bara lite nyfiken att höra era åsikter.
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Linda:

Så söt Valle blev efter trimningen, såg nästan lite valpig ut. Jag gillar bloggen som den är nu, lite blandat innehåll...

Svar: Ja, visst blev han valpig :) Kul att du gillar bloggen. Det är svårt ibland att veta vad som uppskattas.
Malin

Kommentera inlägget här :