Blommor och fläder

Tänk, idag var det lite svalt på förmiddagen. Så skönt! I morgon ska det visst vara en svalare dag innan det blir lite varmare igen på onsdag. Jag hoppas att det är svalare i sovrummet ikväll för det går knappt inte sova då det är så varmt.
 
Idag efter jobbet var det dags att göra det sista med flädersaften sila av och hälla upp på flaskor. Det blev tre flaskor med saft. Receptet hittar ni här.
 
 
Jag kollade fläderbusken ännu en gång och jag tror att det kan räcka till en omgång till med saft, så det ska jag göra i morgon. Det gäller att passa på!
 
Ikväll har jag varit på ännu en sommarfest. Jag och min kollega avtackades med var sin fin blomma och en vacker plansch där en förälder i klassen målat motivet och barnen skrivit sina namn runt om. Blomman kommer att få följa med ut till Skogsbacka i sommar.
 
 
Den fantastiskt fina plaschen kommer jag att rama in och hänga på väggen. Det är ett sådant fint minne från klassen och jag kommer aldrig glömma någon.
 
 
Nästa fredag, på avslutningen, kommer det att bli en väldigt känslosam dag. Det kommer nog rinna många tårar nerför mina kinder den dagen.
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan!
 
Kram Malin (glöm inte att klicka på hjärtat)