En bra dag!

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Dagen började med att en kviga var lös igen. Tidigt i morse när min man var vaken kom en kviga och gick förbi huset. Hon har nog fått sug på det där med att smita, för senare på förmiddagen var hon lös igen, men då kom ägarna och flyttade henne eftersom ingen av oss kunde hjälpa till då. Jag var ute och red tillsammans med Celinnes ägare. Vi tog oss en tur och det var hur kul som helst!
 
 
Förra sommaren var Lotus väldigt irriterad på alla insekter men det är stor skillnad nu. Det har blivit mycket bättre. Han är en vaken häst som har stenkoll på allt. Lotus är väldigt snäll att rida ut på. Idag blev det galopp och lite bus. Inget bus med Alva när hon rider men med mig passar han på ha, ha. Det gick superbra och känslan efteråt var underbar.
 
Idag har jag annars inte gjort många knop. Jag har sovit middag med lilla Skrålan på magen, diskat, plockat iordning, lyssnat på Mandelmanns sommarprat och börjat lyssna på Bianca Ingrossos sommarprat. Bägge programmen var så bra och till bägge rann tårarna. Lyssna om ni inte har hört dem.
 
Idag öppnade jag upp till hästarna i den andra hagen. Det är lika bra att de får börja äta där med innan allt torkar upp. Snälla låt det komma lite regn!
 
 
 
 
 
Nu har jag fått tag på nästa bok efter "Midvinterblod" av Mons Kallentoft nämnligen...
 
 
"Sommardöden". Det passar perfekt såhär i sommartider, eller vad säger ni? Så nu ska jag göra mig iordning och lägga mig och läsa en stund.
 
Hoppas ni har haft en bra dag idag!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :