Skolavslutning

publicerat i Allmänt;
Idag har det varit full fart hela dagen. Dagen började med avslutning med mina klasser. Jag klarade mig nästan helt från att gråta, men när min ena kollega höll ett tal för våra elever, ja då kom tårarna. Jag lyckades skärpa till mig, men fy så tufft det var. Nu ska vi aldrig mera ha dessa underbara, goa ungar och när man haft dem i tre år och gått igenom en massa tillsammans, ja då känns det i hjärteroten när man skiljs åt.
 
Direkt efter mina klassers avslutning, så blev jag upphämtad av min man och Alva, för nu var det dags för Alvas avslutning. Den var i en kyrka lite utanför stan. Det bjöds på pianosolo, sång, diktuppläsning m.m. En riktigt fin skolavslutning.
 
 
Efter kyrkan så blev det massor av fotografering. Därefter åkte vi hem och där väntade Gustav, mina föräldrar, Johans föräldrar och Siri. Där blev det fika och ännu mer fotografering.
 
Mina finaste som betyder allt för mig!
 
 
Hela familjen samlad.
 
Alva blev så uppvaktad med blommor och så fick hon en present, ett par bruna Acavallo säkerhetsstigbyglar.
 
 
 
Jag tycker barnen kan vara värda en present efter nio års slit i skolan, eller hur. Att sluta åk 9 är en milstolpe i livet.
 
Senare på eftermiddagen var vi på ett supertrevligt studentkalas. Alvas pojkvän Hampus tog studenten idag och självklart ville vi vara med och fira honom. Vi blev bjudna på så god mat och det var så trevligt!
 
Efter att vi varit där hamnade jag i soffan här hemma och somnade. Totalt slut! Lotus har jag inte glömt bort. Honom hann jag med mellan Alvas avslutning och studentfesten. Nu ska jag bara slappa och i morgon är det bäst att ställa två klockor. Då är det morgonfodring i stallet som gäller.
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :