Snart är det dags!

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Idag på förmiddagen åkte vi ut till Skogsbacka. Det har varit fullt upp nu med skolavslutningar men nu är det över och det är riktigt skönt.
 
 
De vackra rosenbuskarna vid torpet har börjat blomma för fullt. Dessa rosor är så vackra och doftar underbart!
 
 
Dagens viktigaste arbete i torpet har varit att kolla upp eltråden runt hagarna, slå gräs som vuxit upp mot eltråden och ta fram vatten tunnan, för på torsdag kväll kommer Lotus och Celinne ut till torpet på lite sommarbete. Det ska bli så roligt att få ut Celinne och Lotus och låta dem njuta av sommaren!
 
 
Det andra jobbet idag var att göra iordning i hönshuset. Där var det fullt med kirskål och annat ogräs, så där kröp jag in med häcksaxen i högsta hugg ha, ha. Bra blev det till slut i varje fall. Så snart kan de små hönorna flytta till Skogsbacka! Tänk snart blir det torpliv för hela slanten! Som jag har längtat!
 
Det växer så det knakar i pallkragarna och idag rensade jag bort lite ogräs som dykt upp. Jag råkade på ett gäng myror också. Det är inte bra. Jag läste att koncentrad Fun light ska funka att hälla ut på området där de är. Det måste jag testa! Är det någon av er som testat det eller har något annat tips som jag kan använda på myrbo?
 
Rödbetor
 
Lök och morötter
 
Salladslök och morötter.
 
Potatisen har kommit igång bra den med. Är det lika mycket potatis under jorden som det är blast så ser det lovande ut :)
 
 
Tänk, snart börjar den bästa tiden på året, heltid på landet! Ingen är lyckligare än jag!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :