Dagens pass.

publicerat i Allmänt;
I måndags tog jag Lotus och red ett dressyrpass. Ibland går det bra, ibland ok och ibland dåligt men i måndags kväll så gick det bara sååå dåligt! Det var bara mitt fel och jag blir så arg och less på mig själv! Ikväll fick det bli ett pass på Lotus igen och det gick så mycket bättre! Alva gav tips och nu är jag på gång igen!
 
Snällaste ögonen!
 
På FB fick jag upp ett minne, som var för 3 år sedan, att jag hoppat Gullan. Jag ska försöka få mer tid i sadeln på Lotus, sedan måste jag våga mig på att hoppa igen... Jag har ju världens snällaste häst när det gäller att hoppa. Det kommer inte att bli några höga hinder, utan några små skutt till en början. Det är ju så kul att hoppa, sjukt nervöst innan. Då är det nästan kräksvarning, men när jag väl hoppat då får jag sånt lyckorus. Det får väl bli ett mål framöver. Snällare häst att hoppa än Lotus finns inte. 
 
I samarbete med buzzador ska jag denna gång testa Bredbar vegetarisk pastej med orientalisk smak från Pastejköket.
 
 
Jag tycker det låter riktigt spännande! Den är gjord på ärtprotein och kryddad med spiskummin och paprika. Jag återkommer i ett annat inlägg med en smakrecension. Är det någon av er som smakat denna? Vad tyckte ni i sådana fall?
 
Hoppas ni har haft en fin onsdag!
 
Kram Malin

Taggar: buzzador, pastejköket, veggiepastejbuzz;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Alla har sina dagar <3 Såå otroligt söt blick!

Svar: Ja, visst är det så :) Har man ingen dålig dag så vet man ju inte när man har en bra.
Malin

Kommentera inlägget här :