Ett försök med vårkänsla.

publicerat i Allmänt;
Det har varit rätt fullt upp ett tag. Jag har haft influensa och tappade totalt energin efter den och så var vi i Göteborg på GHS, så mina Mårbackapelargoner har bara fått vara ute i köket. De har i och för sig tagit sig väldigt bra sedan de fick flytta från källarens kyla upp i värmen igen, men de var i stort behov av ny näringsrik jord. För flera veckor sedan köpte jag jord, riktig pelargonjord för en gång skull :) 
 
 
Idag slutade jag jobbet skapligt så efter en stund i soffan med en kopp kaffe tog jag tag i arbetet med att byta jord på mina Mårbackapelargoner. I år har faktiskt de flesta överlevt tiden i källaren. Två pelargoner har jag fått slänga men istället har jag kunnat sätta två nya pelargonsticklingar :)
 
 
Nu ska det bli spännande att se ifall det blir ännu mera krut i pelargonerna med denna jord. Att stå och fixa med pelargonerna ger mig faktiskt liiite vårkänsla, trots att det är rena rama vintern ute. Idag är det faktiskt första dagen i första vårmånaden, men våren, den känns allt väldigt avlägsen.
 
Ikväll väntar hoppträning för Alva och Lotus för hopptränare Zara. Det blir till att klä på sig ordentligt med kläder, för det kommer bli kallt att sitta och titta i manegen. Det ska i varje fall bli väldigt kul, trots kyla!
 
I morgon är det fredag igen och jag ser verkligen fram emot helgen. Det har varit en tuff, stressig vecka och jag behöver en stunds återhämtning. Det ska bli riktigt skönt. Jag längtar också grymt mycket efter att åka ut till torpet. Det ska bli så skönt att landa där ute en stund i helgen.
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Bra där!! Så mysigt med omplantering :D

Svar: Tack! Ja, det är mysigt att sätta fingrarna i jorden.
Malin

Kommentera inlägget här :