Fotograferingsdag.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Det fick bli en sovmorgon i lagom dos idag med. Tyvärr vaknade jag tidigt och hjärnan började snurra inför den kommande arbetsveckan, suck. Jag lyckades till slut somna om en liten stund, men det är så irriterande att inte kunna få sova när jag väl kan och får! 
 
En liten aning om att våren är på väg har jag känt idag. Det har inte varit lika kallt, solen har nästan spruckit igenom molntäcket och fåglarna har kvittrat. Det är en fin tid vi har framför oss nu. Idag bestämde Alva och jag oss för att fota lite. Det var fint ljus ute och snö. Så idag åktetog jag med mig kameran till stallet. Det är roligt att fota, men att fota när det är ljust, snö och en häst är en utmaning, men som sagt väldigt roligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åh, det är så roligt att fota! Jag önskar att jag hade mer tid, det är så inspirerande och roligt. Jag får väl försöka hitta lite mer tid...
 
I eftermiddags åkte vi ut till torpet igen. Luftvärmepumpen fungerade precis som den ska och det var varmt och skönt i Skogsbacka när vi kom dit. Så mysigt att vara där en stund idag med. 
 
I morgon är det måndag igen och jag har sådan jobbångest idag. Det var längesedan jag kände så. Det blir nog bra bara jag kommer dit, men det är jobbigt att känna så.
 
Hoppas ni har haft en fin helg!
 
Kram Malin
 

Kommentera inlägget här :