Frusen.

publicerat i Allmänt;
Vad jag längtar efter värme! Vart har den tagit vägen? Visst är det skönt att våren inte bara exploderar, men lite mer värme kan det väl komma, eller hur?! För nu är jag trött på kylan! Vi hade -12 grader här i morse.
 
Mars-17
 
I morse när jag kollade instagram fick jag ett varningsmeddelande att någon försökt logga in på mitt konto, så skumt. Är det någon mer som fått det? Det kom upp en karta varifrån det hade skett och de frågade om det var jag. Nej, inte var det jag för jag håller inte till i Alger... Så jag fick uppmaningen att skaffa nytt lösenord, vilket jag gjort. Nu är lösenordet så krångligt att jag själv skrivit upp det. Nu ska jag bara komma ihåg vart jag lagt det ha, ha.
 
I morgon är det skärtorsdag och sista dagen innan påsklovet. Vad fort det har gått mellan sportlov och påsklov! Helt galet! Det ska bli riktigt skönt att vara ledig, att samla ihop sig själv, känner mig splittrad, att återhämta sig, just nu känns det som om näsan är precis över vattenytan. Påsklovet kan inte komma bättre.
 
Nej, nu ska jag ladda batterierna inför sista skoldagen för veckan!
 
Natti, natti!
Kram Malin

Kommentera inlägget här :