Kalassöndag.

/ Permalink / 0
Dagen började tidigt idag. Eller tidigt och tidigt, jag fick ställa klockan :) När den obligatoriska havregrynsgröten var uppäten åkte jag till stallet, för klockan 9.00 hade jag bestämt ihop med en stallkompis att sitta på hästryggen för en skrittur.
 
 
Det var helt underbart väder ute. Kallt, javisst men solen sken och värmde. Så mysigt att skritta ut en sväng och bara njuta av naturen.
 
 
Min fine Lotus WL, världens bäste!
 
Efter stallet var det bara att åka hem och fixa iordning sig för det var dags för kalas för min brors barn Ebba och Olle.
 
 
Det är inte klokt vad tiden går fort. Olle fyller 10 år idag och Ebba fyller 6 år i morgon. Det är inte längesedan Olle föddes och nu fyller han tvåsiffrigt! Lilla Ebba ska börja skolan i höst! Snälla, stanna tiden, bara en liten stund!
 
Kristina, deras mamma, hade gjort så goda tårtor. Olles var en kladdkaketårta med chokladbollar, minimarshmallows och grädde till. Ebba fick en Hello Kitty-tårta. Supergoda tårtor!
 
Olles tårta
 
Ebbas tårta
 
 
Lilleman fick såklart följa med och njöt av solen på en av promenaderna.
 
 
Såklart flaggades det idag.
 
Min bror är väldigt pysslig av sig, där är en sak som vi är lika :) Han är superduktig på att göra knivar och jag har beställt en av honom. Idag fick jag den!
 
Visst är den fin!!!
 
Kniven är gjord av bl.a. älghorn och masurbjörk. Han har sytt ett knivfodral i läder och stansat in mina initialer. Jag är så glad för min kniv :) Ett minne för livet!
 
Äntligen har Siri kommit hem från hopprepstävlingen i Höllviken i Skåne. Mer om det i morgon på bloggen.
 
Hoppas ni har haft en fin helg!
 
Kram Malin
Till top