Planteringsplaner.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Efter jobbet idag åkte jag och handlade krafft till Lotus, min häst. Jag passade på att köpa med mig lite fröer hem som jag tänker plantera ute i Skogsbacka bara våren kommer. Det känns lite avlägset pga all snö som kommit de senaste dagarna, men nästa vecka ska det bli plusgrader och regn så nu närmar vi oss vår! Så suget att köpa fröer kom idag.
 
 
I år har jag köpt lite blomfröer också. Det fick bli fröer med Luktärt, Bolltistel och min favoritblomma Förgätmigej. Jag funderar på att ha ett land med bara blommor... Jag har mina funderingar på vart det ska vara. I pallkragarna kommer jag plantera morötter, salladslök och rödbetor. Jag är lite sugen på att skaffa en pallkrage till att plantera i och då kommer jag plantera gräslök och vanlig gul lök också. Det är så roligt att odla!
 
 
Pelargonerna växer så det knakar! Så i år ska jag nog inte behöva köpa hem några nya, om jag nu inte vill ha en annan sort...
 
I kväll väntar hoppträning för Alva och Lotus. Sedan har den här torsdagen gått den med. I morgon är det redan fredag. Säger som alltid, det går galet fort!
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Åååh, underbart att du köpt massa fröer! :D
Tänkte börja sätta fart på odlingen här hemma så fort min visning varit :D
Hoppas ni får en fin helg nu.
Kramis

Svar: Ja, visst är det kul! Hade kunnat köpt mer men jag måste begränsa mig :) Lycka till med dina kommande odlingar!
Trevlig helg!
Kram Malin
Malin

2:a kommentar, skriven , av Wanderlust by Jona:

Åh så kul att odla en massa eget! :D

Svar: Ja, det är riktigt skoj. Vi får hoppas att allt tar sig :)
Malin

Kommentera inlägget här :