Solsken, helg och snart fototävling

publicerat i Allmänt;
Äntligen fredag och vädret idag har varit helt fantastiskt! Strålande solsken, snön smälter för fullt och fåglarna kvittrar. Det var riktigt varmt och skönt idag. Efter jobbet åkte jag hem och åt och därefter åkte jag till stallet och lunchfodrarde alla hästar. När jag stod på baksidan av stallet så lät det som om det ösregnade ute, men det var snön från stalltaket som smälte och droppade ner på takplåten. Våren är underbar!
 
Vilodag idag.
 
Lotus fick vara nakenfis när han åt sin lunch. Så skönt att få lufta pälsen en stund ute. Därefter fick han ett tunnare täcke på sig.
 
Vi fick plötsligt en ny inneboende... Stackars lilla Cockie blev biten idag i nosen av Calippo, sin kaninkompis, så hon har fick flytta in. När jag kom hem hittade jag henne helt blodig i pälsen, så jag tog ut henne och såg att hon hade ett jack i nosen. Stackars lilla Cockie!!! 
 
Nu lever hon rena lyxlivet här inne 😍
 
I morgon är det dags för fototävlingen här i stan där jag kommit med, med tre bilder. Jag vet inte vilka bilder än, det får jag se i morgon. De bilder jag skickade in var dessa...
 
 
 
 
 
Vilka bilder skulle ni gissa på att det är som kommit med? Lämna gärna en kommentar här i bloggen.
 
Nej nu ska jag kolla Let´s Dance.
 
Ha det gott alla!
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Jaa, äntligen känner man av lite vår i luften! :D

Svar: Visst är det skönt! 😊
Malin

Kommentera inlägget här :