Allergi

publicerat i Allmänt;
Vilken värme det är ute! Är det sommaren som är här eller blir det varmt i juni, juli, augusti också? Vi får väl hoppas att det blir sommarvärme senare också. Nu när värmen är här passar vi på att tvätta stallet. Idag efter jobbet åkte jag ut och satte igång. Med högtryckstvätt och ett tag med skurborsten så blev det riktigt rent. Nu ska boxen bara målas också så är det klart sedan. Jag hoppas på att kunna måla i morgon. Så skönt när det blir klart!
 
Nu verkar min allergi vara på gång. Jag brukar alltid få en släng av allergi i mitten på maj och sedan fram till mitten av juni. Jag vet inte vad jag är allergisk emot, men tror att det är när tallarna blommar som jag börjar nysa och får klåda i halsen. Jag hoppas klara mig utan medicin, vi får väl se om det går.
 
 
Helst skulle jag vilja vara ledig en vecka nu, att kunna plantera och fixa och dona ute i torpet utan att känna känslan att jag inget hinner. Att njuta av våren sådär riktigt ordentligt. Tyvärr kan det inte bli så, det kostar alldeles för mycket...
 
I morgon väntar en långdag på jobbet och i morgon kväll blir det en omgång med penseln.
 
Hoppas att ni får en bra dag i morgon! Tack alla ni som kikat förbi bloggen. Riktigt många är ni! Så roligt!
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Ja blev verkligen kanonvärme på en gång... Igen riktig vår här inte ;)

Svar: Nej, precis och värmen ska fortsätta...
Malin

Kommentera inlägget här :