En liten nyhet

publicerat i Allmänt;
Idag har det varit långdag på jobbet och min allergi verkar komma igång mer och mer. Underbart... not! Efter jobbet idag väntade gott fika när jag kom hem. Mina föräldrar hade varit barnvakt idag och då väntade gott fika som det alltid gör när de är barnvakt 😀.
 
Efter fika och en skön stund på altanen åkte jag ut till stallet. Nu när vi tvättat stallet så får hästarna gå ute så ikväll fick Lotus sin kvällskraft ute, i en jätteläskig krubba ha, ha. Till slut vågade han äta direkt ur krubban.
 
 
Att ta på sig flughuva är också jätteläskigt, men mest envisast vinner... jag. Det känns bra att han har sina ögon och öron skyddade nu när de går ute så mycket.
 
Jag har en liiiiten nyhet att berätta också... I sommar, får vi en ny liten familjemedlem... Lilla Skrållan flyttar till oss. Galet kanske, eller inte 😜
 
 
Vi tycker att det ska bli så mysigt men en liten kisse till i familjen! Vi har ju bara tre innan, men som ett av barnen sa "Ingen större skillnad på att ha tre eller fyra katter" och jag kan inte annat än hålla med ha, ha.
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag!
 
Kram Malin (Glöm inte att klicka på hjärtat)

Kommentera inlägget här :