Fått mycket gjort

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
I morse ringde klockan tidigt för idag hade jag morgonfodringen i stallet. Det är så mysigt att vara där på morgonen, alla hästar välkomnar en och det är så lugnt och skönt.
 
 
Mysig morgonstund 💕
 
När alla hästar kommit ut och jag mockat, gjort mat och fixat Lotus box så åkte jag hem för lite kaffe och smörgås. Därefter åkte jag och min man tillbaka till stallet och hämtade transporten. Det var dags att hämta hö! Vi åkte till vår höbonde och fick med oss hela hästabusan full med hö hem. Det är guld värt att ha en bonde som har hö. 
 
Efter ett par timmar så var vi klara och Lotus ska nog klara sig ett tag. Det känns riktigt bra 💪
 
 
Efter dusch och middag åkte jag ut till torpet. Idag har det inte varit något sådär kanonväder som det har varit de sista dagarna, men tillräckligt varmt för att sitta på verandan och fika. Under tiden som vi fikade kom det några åskskurar, så mysigt :)
 
När det sedan blev uppehåll tog vi tag i att börja gräva iordning potatislandet. Jag hoppas att vi kan hinna få ner potatisen i landet i morgon.
 
 
Vi har lite till kvar att gräva som ni ser men det tar vi i morgon. Det ska göras ett land till som jag ska ha blommor i, men nu funderar jag på att ha ett par pallkragar med blommor i istället... Vad tycker ni? Pallkragar eller inte?
 
 
Hoppas ni har haft en bra dag! Nu ska jag njuta av lugnet...
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :