Morsdag.

Skogsbacka / Permalink / 2
Min morsdag började med att jag efter frukost åkte ut till Lotus och fixade och tog hand om honom. Därefter åkte jag hem. Då blev jag ordentligt firad med rosor, muggar, parfym och biljetter till Tomas Ledin i höst!
 
Så söta muggar med hönor på!
 
Efter det firandet åkte vi ut till min bror och hans familj där vi fortsatte fira morsdag tillsammans med dem, mina föräldrar och min brors frus mamma. Det bjöds på goda frallor och kaffe först.
 
 
Därefter högg vi in på Kristinas supergoda rabarberpaj och till dem som inte åt rabarberpaj fanns det glass.
 
 
När kalasandet var slut så åkte jag, Johan och Gustav vidare till torpet. Vi vattnade och såg till det. Det växer så det knakar i pallkragarna.
 
 
 
 
Det börjar även komma upp några potatisplantor 😀
 
Blommorna blommar för fullt och det är så vackert där ute nu. Jag hade gärna bott där redan nu så att jag hann njuta av allt det vackra. Denna blomman hade kommit upp i landet på framsidan. Nu är vi där igen att jag inte har en aning om vad det är för sorts blomma. Är det någon som vet så lämna gärna en kommentar här i bloggen.
 
Så söt!
 
Pionen som kommer precis vid potatislandet har börjat slå ut. Så vacker!
 
 
Vädret ser ut att fortsätta vara toppen! Så skönt!
 
I morgon är det måndag igen och det är knappt tre veckor kvar på terminen... Vad hände? Så fort det går. 
 
Roligt att så många kikar förbi. Gillar ni inläggen så klicka gärna på hjärtat 😀 Hoppas ni får en riktigt bra start på veckan!
 
Kram Malin
#1 - - Lisbeth:

Hej!
Googla på Akleja. Ser ut som det men svårt när man inte ser mer. Underbara blommor isf. Självsår sig och kommer överallt om de trivs.
Fick oxå de underbara muggarna. Blir så glad av dem.
Kram 🤗

Svar: Hej! Jag ska googla på Akleja 👍🏼 Vad roligt om de kan självså sig. En riktigt söt blomma som det gärna får bli mer av. Vad roligt att du också fick dessa söta muggar.
Kram 🤗
Malin

#2 - - Carola :

Blomman är en akleja. Som finns i många färger. Du kan spara fröna i höst så får du aklejor överallt.

Svar: Tack! Det ska jag komma ihåg! Så söt den blomman är.
Malin

Till top