Plantering

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Idag på förmiddagen gjorde jag ett inägg på bloggen med mobilen. Det gör att det inte kommer någon uppdatering på FB om att det finns ett nytt inlägg, utan man får själv kolla på bloggens sida om ett inlägg gjorts. Om man tycker det är lite jobbigt så kan ni följa bloggen genom att följa bloggen genom bloglovin. Vill ni göra det klickar ni på det lilla plusmärket som finns till höger om rubriken "Arkiv" och registrerar er. Det kostar inget :) följer ni bloggen med bloglovin får ni en liten notis när bloggen är uppdaterad.
 
Efter förmiddagskaffet idag åkte jag ut till torpet. Där blommar det för fullt bland alla körsbärsträd. Ja, nu blir det lite mer blombilder igen, men det är ju så vackert ute nu!
 
 
 
 
Till förmiddagskaffet fick jag trevligt besök :) Lite senare kom min man ut och så åt vi lunch. Därefter började han klippa gräs och jag satte igång med att göra iordning pallkragarna. Den gamla jorden luckrades upp och ny jord fylldes på. Därefter planterade jag årets frön.
 
 
I den första pallkragen planterade jag lök och morot.
 
I  den andra pallkragen planterade jag morot och salladslök.
 
I den tredje pallkragen planterade jag rödbetor! Så gott det ska bli!
 
Jag hade tänkt flytta pallkragarna i år, men det får vänta tills nästa år. Nu ska jag fixa potatislandet och landet där jag ska plantera blomfrön, men det får bli till helgen.
 
Ikväll var det åter dags för hoppträning för Alva och Lotus för hopptränare Zara. Det var en riktigt bra träning! Nu har vi lite till att träna på tills nästa träning :)
 
Hoppas ni har haft en fin torsdag!
 
Kram Malin
 

Kommentera inlägget här :