Sommarfest

publicerat i Allmänt;
Idag på morgonen, när jag gick utanför dörren och värmen bara slog emot mig var det som om all energi försvann. Hur sjutton ska jag orka jobba i denna värme? Hur ska eleverna orka? 30 grader varmt har det varit ute idag. I klassrummet var det 25 grader när vi slutade dagen men jag vet om de klassrum där temperaturen varit 28 grader. Helt galet! Jag och alla eleverna lyckades genomföra dagen, men det är tufft i denna värmen. Det gäller att dricka mycket och påminna eleverna att dricka.
 
Efter jobbet åkte jag raka vägen ut till stallet och gav hästarna eftermiddagsmat. Därefter åkte jag hem och tog lite mellis för att sedan åka ut till stallet igen ihop med Alva. När det är såhär varmt är frågan, vad sjutton ska man hitta på med Lotus? Antingen skulle det bli skogen eller en sväng i paddocken. Om vi skulle ut i skogen skulle Alva och Lotus få slåss mot en massa mygg, så det fick bli ett kort med effektivt ridpass i paddocken. De red ungefär en kvart-tjugo minuter och det räckte för idag. Lotus blev så svettig.
 
Svettig Lotus 💕
 
Han fick en skön dusch efteråt vår lille häst :)
 
Efter stallet blev det dusch och lite fix, för ikväll var det dags för sommarfest med den ena klassen som jag jobbar i. Det var en sådan trevlig sommarfest! Bra anordnat med fotbollsbrännboll, barn mot vuxna, fika på medhavd matsäck eller grill för dem som ville, fri lek för barnen. Kvällen var så skön! Precis lagom varm. Det blev mycket prat och skratt. Det är en fantastisk klass som min arbetskompis Linda och jag lämnar ifrån oss och på skolavslutningen kommer det bli väldigt tufft att hålla tårarna borta...
 
 
Linda och jag avtackades med varsin väldigt fin present. Det är en present som jag kommer att njuta av hela sommaren och minnas alla underbara ungar!
 
Nu ska jag fixa flätor på Siri och sedan är det dags att sova.
 
Kram Malin (glöm inte att klicka på hjärtat)

Kommentera inlägget här :