Varmt!

publicerat i Allmänt;
Ja, hur ska det sluta med denna värme. Så långt som det går att se på SMHI:s app så finns det inte en regndroppe i sikte. Det är skönt med sol och värme men det behövs regn! Jag tänker mest på alla bönder och hur det ska gå för dem. Är man som jag, hästägare, så vill jag ha tag på hö och kommer det inget regn så växer inte gräset.
 
Blommorna blommar för fullt. Vår fina buske i trädgården som brukar blomma vid skolavslutningen, blommar nu och kommer troligtvis vara överblommad när det väl är dags för skolavslutning.
 
 
Fläderbusken har kommit igång ordentligt och jag måste ta tag i att göra saft. Det finns nog inget godare än flädersaft på sommaren.
 
Förra veckan fick jag äntligen veta vad jag ska göra i höst. Nu i vår lämnar jag och mina två kollegor våra treor, mina kollegor visste jag skulle gå ner och ta var sin etta, men vart skulle jag ta vägen... Jo, när höstterminen börjar kommer jag jobba i åk 1 tillsammans med mina två kollegor som jag jobbat med de senaste tre åren! Vilken lycka! Vi jobbar så bra ihop, vet precis var vi har varandra, det kan inte bli bättre! 
 
 
Nu hoppas jag att det går att sova i natt. Det är så varmt i vårt sovrum trots att vi har öppet utåt.
 
Just nu längtar jag ut till sjön för att bada. Det ska bli underbart att göra det i helgen. Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Tänk i morgon är det redan onsdag...
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :