Veckovild.

publicerat i Allmänt;
Är det någon mer än jag som har varit "veckovild" idag? Jag vet inte hur många gånger jag har trott att det har varit måndag idag ha, ha. Allt pga långledig helg. Nu är det inte många dagar kvar på veckan och sedan är det helg igen...
 
En intensiv dag är nu snart slut. På jobbet var det fullt ös som alltid. När jag väl hade kommit hem, druckit mitt eftermiddagskaffe så satte jag mig med bedömningarna. Efter en timme fick det bli en paus och så åkte vi, Alva och jag ut till stallet. Där fick det bli lite boxdörrstvätt, för Lotus är en riktig liten "slabbelasse" när det gäller maten ha, ha.
 
 
Efter stallet och kvällsmat så satte jag mig och fortsatte jobba, ringde lite samtal till föräldrar, skrev lite mer bedömningar och till slut så blev jag klar! Så fantastiskt skönt! Nu ska jag bara sova på saken och titta igenom bedömningarna en gång till så ska jag vara helt klar i morgon! Det känns riktigt bra!
 
I morgon ska hela familjen till vårdcentralen för att vaccinera sig mot TBE. Denna hemska sjukdom som fästingarna kan smitta dig med vill vi inte ha, så det får bli vaccination. Är det någon mer som vaccinerat sig mot TBE?
 
Nej, nu sitter Siri här på golvet och vill ha håret flätat. Hoppas ni har haft det bra idag.
 
Kram Malin
 
Kul att ni gillar mina inlägg :) Fortsätt att klicka på hjärtat här nedanför! 💕

Kommentera inlägget här :