Adventsfix

Igår hann jag inte med att göra något inlägg. Jag hade fullt upp med annat. Bland annat så var mina föräldrar här och hjälpte mig att fixa med julgardinerna nu till advent. Nu när jag jobbar heltid så är tiden knaper och orken densamma, så jag är så tacksam för den hjälp jag fick! Under tiden mamma och jag fixade med gardinerna så fick Lilleman en långpromenad med min pappa.
Det här med jul är inte min grej riktigt. Jag tycker den innehåller så mycket stress och press, men när det väl sedan är julafton så är det lite mysigt ändå. Jag hoppas att julfeelingen kan komma hos mig med framöver.
När allt var klart så fikade vi. Mamma hade med sin hembakta bullar som är farligt goda. Hon hade också med sig knäck som hon köpt på en julmarknad som de varit på. Farligt goda!
En fin julprydnad hittade också hit som mamma pysslat ihop. Tänk vad fina saker man kan göra av granris!
Hur går det för er och julklappsköp? Jag har kommit igång rätt bra och blir nog klar rätt snart bara jag tar tagi det ordentligt. Det är svårt att köpa till barnen, en tjej på 16, en tjej på 14 och en kille på 10 år. Har ni några tips? Tjejerna kan jag nog komma på julklappar till, det är värre med julklappar till killen.
I morgon är det fredag innan första advent och i skolan ska vi hitta på lite roliga saker. Jag ser verkligen fram emot morgondagen! Dessutom har det löst sig men en tredje personal till min och min kollegas 1:or och det känns verkligen toppenbra!!!😀

Nu väntar snart hoppträning för Alva och Lotus WL. Ikväll är det träning för Tord Westergren och det ska bli riktigt skoj. Vi har en hopptävling kvar den här säsongen och den är nästa helg om en vecka. Vi får hoppas att det inte kommer en massa snö tills dess.
 
Ha det gott alla!
Kram Malin💕