Cockerdag

publicerat i Cocker Spaniel;
Idag har Lilleman fått sig en omgång med trimredskapen. Han var på gång att bli riktigt långhårig, så det var skönt att ta det nu, innan pälsen blivit för lång. Min nya klippmaskin, en Andis, är helt fantastiskt bra. Tyst och klipper riktigt bra. Den är jag verkligen så nöjd med. När jag var klar så fick det bli lite kort på honom i trädgården.
 
Mitt älskade lilla hjärta!
 
På eftermiddagen tog vi oss en långpromenad. Det var riktigt skönt ute, ljummet. Vi tränade lite på "sitt, stanna kvar" och "inkallning" och det gjorde Lilleman så bra! Så kul att se att det sitter trots att vi inte tränar sådär superofta. Han tyckte det var kul, extra kul blev det eftersom jag hade med mig lite godis i fickan.
 
Även på promenaden fick det bli lite foton. Han är så fin vår Shakima´s Stardust, ja så heter han i stamtavlan.
 
 
"Har du något godis matte?"
 
Ikväll har Lotus fått jogga loss musklerna i ridhuset efter hoppträningen igår för i morgon är det tävlingsdags igen. Han har fått en dusch och manen klippt. Jag har putsat och packat. I morgon bitti ringer klockan 05.00... Det är tidigt, men oj vad skoj det ska bli! Vi ska till Smedstads ridsportcenter och där är det fint som snus. Vi har inte tävlat där innan men varit där på clinic. För ett år sedan, när det var tävling där sist, så sa vi det att nästa år då åker vi dit. Nu är vi där, ett år senare. I morgon ska Alva och Lotus ska starta i 1m. Håll gärna tummarna för dem!😘 
 
Nej, nu är det nog dags att lägga sig!
 
Kram Malin

Taggar: Cocker, Cocker Spaniel, trimning cocker;

Kommentera inlägget här :