Lite shopping

Det finns fler än jag som söker värme nu när det börjar bli kallare. Idag har både Missan och Sessan legat på fönsterbrädet och njutit av värmen från elementet.
Idag har Lotus fått sig en tur ut i skogen. Eftersom han vaccinerades i fredags så fick det bli en lugn tur. Ett par galopper blev det men inte mer. Han skötte sig perfekt och busade inget trots att han vilat både fredag och lördag.
På eftermiddagen åkte Alva och jag till Sharpman där vi handlade lite nu när det var "Black weekend". Efter tandkollen i fredags fick vi reda på att vi kunde ha ett ännu mindre bett, så det hittade vi. Vi ville ha samma bett för Lotus funkar så bra på det raka bettet som vi har. Vi ska också skaffa ett Beris-bett som är gjort i gummi och ha att byta med. Det hittade vi inte idag. De som fanns var för stora tyvärr. Vi hittade också ett vintertäcke till Lotus. Jag har länge tittat på ett Amigo, där jag kan byta innertäcke, liner, och på så sätt ändra tjocklek på täcket. Vi hade ett sånt till ponnyn vi hade och det var verkligen superbra!
Nu fanns inte den linern jag ville ha, men jag köpte med en liner på 100gr. Ikväll har jag beställt hem en liner på 200gr. Nu klarar sig Lotus ett bra tag.
När vi kom hem var jag sååå trött! Det fick bli lite kaffe men sedan hamnade jag under filten på soffan och somnade. Jag är så gräsligt trött nu för tiden och tror att det är novembermörkret som är orsaken. Avsaknaden av solen gör också en hel del. Vi får hoppas att det kommer soliga dagar framöver.
Nu är det dags att ladda inför en ny arbetsvecka. Hoppas att ni har haft en bra helg!
Kram Malin💕