Min söndag.

I morse ringde klockan tidigt för att vara söndag. Vi åkte till stallet och fixade iordning Lotus för idag var det träningsdags för Alva och Lotus för Zara Tyrstam. Vi åkte så fort vi var klara eftersom Lotus tycker det är lite tråkigt att stå själv inne och äta frukost. Så när vi kom på plats så fick han en stund att käka hö innan det var dags att sadla på. 
 
Träningen gick toppen och Alva fick bra feedback på sitt jobb, både det som var bra och det som behöver tränas extra på. Toppen! Zaras träningar är alltid roliga och lärorika, även för mig som mamma och sitter på läktaren.
 
Efter träning och stallfix så åkte vi ut till torpet. Där åt vi gulaschsoppa som min mamma lagat och efter det hamnade jag i en sådan matkoma att jag la mig på soffan, drog på mig en filt och sov som en stock. Så himla skönt, varmt och gott från brasan, tyst och lugnt. Totalt knockad i ett par timmar!
Nu ska jag försöka komma skapligt i säng för i morgon är det måndag och jobbdag igen. Inte klokt vad helgerna går fort. Tror att jag trots min vilostund i eftermiddag kommer somna som en stock.
 
Kram Malin💕
#1 - - http://siliiins.blogg.se:

Effektiv som alltid :)

Svar: Ja, det kanske jag är 😊
Malin Lorentzon