Novembergrått

publicerat i
Vilket novemberväder det har varit idag. Grått, dimmigt och mulet hela dagen. När vi var i stallet ikväll var det så rått och otäckt så jag frös långt in i märgen. Usch, den här tiden på året gillar jag inte! Sådana här dagar, då längtar jag tillbaka till Kreta!
 
Underbara Kreta, den underbart goda maten på "Dimitri & Sakis", det underbart vackra och varma havet! Tänk om jag kunde ta flyget ner över ett par dagar...
 
Lilla Skrållan mår alldeles utmärkt efter stereliseringen igår. Hon är precis lika pigg och busig som hon brukar vara. Det är skönt! Man kan aldrig vara säker på hur det ska gå för det är ett ingrepp och skulle det vilja sig riktigt illa så kan det gå fel.
 
Var det någon som såg premiäravsnittet "Det sitter i väggarna" igår? Sååå bra!!! Jag älskar den här serien. I första avsnittet igår var det en sådan fin gård med att jag bara kände tårarna komma för det var precis så som jag skulle vilja bo. Ett rött hus med vita knutar, att kunna ha hästar, höns, låta katterna får springa ute. Här i stan vågar jag det inte och dessutom tycker jag det inte är rätt att mina katter springer omkring och kanske springer in hos mina grannar och t.ex. gör sina behov i deras land. Har ni inte sett avsnittet, titta! Det är så intressant och fint!
 
Nej, nu är det dags att sova!
Kram Malin

Taggar: Chania, Dimitris & Sakis taverna, Kreta;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Rebecca Adnell:

Ja jag håller med, man börjar verkligen längta bort!

Svar: Ja, verkligen! Tänk vad skönt det skulle vara med lite sol och värme.
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :