Tävlingsdag och godaste maten.

I morse ringde klockan 05.00. Idag var det dags för lokal hopptävling uppe i Smedstads ridcenter i Linköping. Vi kom iväg och eftersom det var så tidigt som vi åkte så var det knappt någon trafik. Så skönt! Extra skönt med lite trafik är när det är dags att köra på motorvägen. Jag tycker det är otäckt att köra med hästsläp där eftersom det har hänt så mycket olyckor med ouppmärksamma förare som kört in i släpen den sista tiden.
 
När vi kom fram till Smedstad så fick Lotus lite mat och vatten och därefter gick vi banan. Det var första gången vi var på tävling där, så vi kollade efter ordentligt var framridningen var och hur man tog sig dit. Smedstad ridcenter är en grym anläggning! Så stor och så fin! Har ni chansen att åka dit och tävla, gör det!
 
När vi gått banan så satte vi oss på läktaren och tittade på de första ekipagen. Efter en stund gick vi tillbaka till Lotus och tog oss lite fika innan det var dags att göra iordning honom. Allt flöt på bra och när vi kom bort till framridningen och framhoppningen så fick Alva och Lotus gå in direkt. De red fram och hoppade några gånger på räcket och oxern och Alva tyckte att Lotus kändes så fin. Sedan rullade det på, jag intog läktarplats och snart var det Alva och Lotus tur.
 
När de red banan så gick allt toppenbra, men efter hinder sex höll de på att missa sjuan. Snacka om att jag höll på att få "hjärtsnörp", men strax innan de kom fram så såg hon det och de fixade det. Puh, lite väl spännande!!!
 
 
Deras ritt räckte till en fjärdeplats så långt och nu var det bara att vänta. Det var några ryttare kvar i hennes klass. När den sista ryttaren ridit stod det klart att det blev en fjärde plats och prisutdelning inne på ridcentret! När ärevarvet drog igång kom mina tårar ännu en gång. Jag är så glad och stolt för Alvas skull!
 
 
 
I eftermiddag har vi varit på mat hos mina föräldrar. Ni kan tänka er vad det kändes gott att sätta sig och äta efter denna tävlingsdagen och mammas mat är bäst! Det var så mycket gott och det känns så surt att man ska behöva bli mätt. Jag hade gärna ätit lite mer men är det stopp så är det.😆
 
 
Till efterrätt fick vi denna goda desserten. Så smidig och så god! Ni kan få receptet, men jag ska kolla upp det för säkerhetsskull innan jag lägger ut det här 🙂
 
 
Ikväll kommer jag inte ha några svårigheter att somna. Hoppas ni har haft det bra idag ni också!💞
 
Kram Malin💕
#1 - - Zorina:

Så duktiga ni är - alla tre! Kul att kunna följa o läsa här!

Svar: Tack!🤗 Vi är allt ett bra team 😊 Vad roligt att du gillar bloggen!🌷
Malin Lorentzon