Tävlingsdag

publicerat i Gott & Blandat, Lotus WL;
I natt blev det inte många timmars sömn. Jag vaknade lite efter 04.00 och sedan var det lögn i sjutton att soman om. Jag skulle snart upp, så när klockan var lite efter 04.30 så gick jag upp. Idag var det dags för hopptävling igen och idag tävlade Alva och Lotus WL på Jönköpings fältrittklubb. Vi åkte till stallet till 05.30 och lite innan 06.00 åkte vi mot Jönköping.
 
Allt gick bra men säger som jag alltid gör, E4:an med hästbusan är så otäckt. Det blev inte mindre otäckt heller nu när det var mörkt, blött och regnigt när vi åkte. Till slut så kom vi i varje fall fram, Lotus fick mat och Alva och jag gick banan. Hampus hämtade fikat i bilen och när Alva och jag var klara så satte vi oss och fikade lite på läktaren.
 
Tillslut var det dags för att göra iordning Lotus, rida och hoppa fram. Det är verkligen riktigt bra i Jönköping. Stor framridning och framhoppning och själva ridhuset där tävlingsbanan är, är också stor.
 
Alva och Lotus gjorde en toppenrunda, felfria i grunden. I omhoppningen touchade Lotus en bom i en oxer så det blev ett pet där. Annars toppen! Lotus var lite spänd och stark idag och Alva gjorde det toppenbra. Så trots pet i omhoppningen så är vi riktigt nöjda.
 
Tack Hampus för filmen!
Vi hade tänkt att detta skulle bli årets sista tävling, men eventuellt åker vi på en till. Det beror lite på hur vädret blir framöver. Trots tidiga mornar, små retliga pet, nervositet så magen är en katastrof, så är det superkul att åka och tävla. Det är ju detta vi tränar för och sedan är allt runt omkring roligt. Ja, ja den hemska nervositeten hade jag själv inte behövt ha, men allt annat är riktigt kul.
Tack världens bästa Lotus för att du ställer upp på allt roligt vi hittar på med dig 💕
 
När jag väl kom hem efter tävlingen så landade jag i soffan tillsammans med Skrållebollen. Sedan sov vi! Så skönt!
 
Resten av dagen idag har det inte blivit många knop gjorda, men det var precis vad jag behövde ha.
Hoppas ni har haft en bra lördag!
 
Kram Malin💞

Kommentera inlägget här :