Elmia Scandinavian Horse Show 2018

publicerat i
I morse ringde klockan tidigt. Idag åkte jag och Alva till Jönköping och till Elmia där "Elmia Scandinavian horse show 2018" gick av stapeln. Det var första gången vi åkte dit. Vi hade inte tänkt åka men fick tag på biljetter till bra pris, så då åkte vi. 
 
Vi hade läktarbiljetter till hoppningen hela dagen. Vi började med att se slutet av första klassen. Därefter gick vi en sväng på mässan. Det är lite synd att "Elmia" var nu eftersom det är precis i slutet av månaden och det är allt lite knapert i plånboken... men lite shoppade vi. Jag hittade ett fleecetäcke i Agrias monter för inte alls många kronor. Det blir perfekt till Lotus när han har duschat och ska torka till 😊 Sedan köpte jag denna "fulsöta" häst från "Get the Gallop". Den pryder nu min handväska 😌
 
 
Efter lite shopping så letade vi reda på våra platser, vilket inte var jättesmidigt, så jag är glad att vi gick dit i god tid.
 
 
Vi hade toppenplatser! Det jag såg mest fram emot idag var att få se Peder Fredricson och Hansson WL. De gick ut som sista startande idag i sista klassen och de gjorde det superbra! Det blev omhoppning och de slutade tvåa, efter vinnande Bruce Goodin som var en sekund snabbare.
 
 
Det var verkligen en toppendag! Vi träffade bl.a. fam Hansson, vår Lotus WL:s uppfödare och fd ägare. Så roligt att träffa dem! Det var första gången vi var på Elmia Scandinavian Horse Show, men absolut inte sista. Hit vill jag åka nästa år igen!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :