Fredag och klippning

publicerat i Allmänt;
Så var det fredag igen. Veckan har gått galet fort och andra veckan som heltidsarbetande är gjord. Det känns riktigt bra! Att vara mentor för en klass och inte jobba hetid känns för mig som en omöjlighet. Jobbet måste göras i vilket fall och efter att ha gått upp i tid så känns det mindre stressat än innan.
 
Idag efter jobbet åkte jag till min kompis Anneli och klippte hennes dotters häst Dusty. Snällare häst får man leta efter! Så snäll! Han står bara och njuter och man märker på honom hur skönt han tycker att det är!
 
 
Det blev en halvklippning, min favorit! Jag gillar att man sparar ryggen så att hästen håller sig varm där under de kyligaste dagarna. Det är ju där njurarna ligger och det är bra om de hålls varma.
 
Ikväll har jag njutit av att sitta i soffan och bara vara. Nu ser jag fram emot helgen. I morgon blir det stallet och sedan ska jag till torpet. Åh, vad jag längtar dit! Finns nog inget jag vill mer, än att bo på landet! På söndag ska Alva och jag till Elmia. Det ska bli svinkul!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :