Fullt upp.

Nu när jag börjat jobba heltid så har min lediga tid minskat som ni förstår. Trots det så vill jag gärna fortsätta med min hundtrimning med mina stadia små kunder. Det gäller bara att planera och sprida ut dem så ska det fungera.
 
Idag kom Otto på besök. Otto är under all päls en cocker spaniel, en fantastiskt snäll cockerkille som är en riktigt bra kompis med min Lilleman.
 
 
Det var så kul idag för Lilleman brydde sig inte ett dugg att Otto kom. Det var precis som om han tänkte, "Jaha, nu ska han trimmas" och så gick han och lade sig. Som ni ser här ovanför så var det verkligen dags för trimning! Ett sånt cockertroll 😂
 
Efter lite mer än en timma så var Otto klar. Han fick en riktigt kortklippt frisyr efter ägarnas önskemål. Han verkade så nöjd och glad. Innan hans husse kom och hämtade honom så fick han och Lilleman leka i trädgården. De hade så kul!
 
Nu är det bara jobbdag i morgon med sedan väntar ett höstlov. Ja, jag jobbar måndag och tisdag i och för sig men efter det är jag helt ledig. Jag har inget särskilt planerat vilket känns riktigt skönt! Det gäller att ladda batterierna till de sista veckorna fram till jul.
 
Har ni som är lediga något planerat nästa vecka?
 
Nej, nu kallar sängen!
 
Kram Malin
En kommentar publicerat i
Taggar: Cocker Spaniel, Trimning, trimning cocker
#1 - - Anita:

Stiligt :D

Svar: Tack! Ja, det blev allt lite skillnad 😊
Malin Lorentzon