Landet, pyssel och höstsol.

publicerat i Allmänt, Inredning, Lotus WL, Skogsbacka;
I morse vaknade jag till lugnet och vädret var toppen i Skogsbacka. Äntligen kunde vi stanna kvar och sova över. Det är bland det bästa som finns!
 
 
 
Efter frukost satte jag igång med att sätta i innanfönstrena på övervåningen. I år testar jag att ha fönstervadd mellan fönstrena. Man kan dekorera med eterneller men jag struntade i det. Jag tycker det är lika snyggt utan, stilrent. Nu kan hösten komma ordentligt för nu är det tätt och dragfritt på övervåningen.
 

I Skogsbacka går nu två sinkor. Innan vi åkte hem idag kom det tre kvigor till. Så mysigt att ha dem där, runt huset.
 
Idag har vi också gått en sväng i skogen och tittat efter kantareller. Det blev inga större mängder...
 
men lite blev det. Det räckte till ett par mackor i varje fall.
 
När jag kom hem från torpet åkte jag till Lotus. Idag var det min tur att ha honom eftersom Alva var iväg på annat. Idag bestämde jag mig för att rida ut... själv... Jag vill helst rida ut tillsammans med någon men samtidigt vill jag klara mig själv. Alva rider ut själv så nog sjutton ska jag klara av det jag med. Visst gjorde jag det och så mysigt det blev. Vädret var fortfarande på topp, Lotus traskade på, vi tog en galopp och det vara sådär riktigt bra som det bara kan vara.
 
Bästis!
 
Nu är helgen redan slut och en ny veckas arbete väntar. Det ska bli riktigt kul! Min tjänst har ändrats. Jag har länge jobbat som resurs men nu är jag mentor för en 1:a och har gått upp i arbetstid, jobbar nu heltid. Jag tycker det är så kul! Det är något helt annat mot vad jag gjorde innan, något mycket roligare!
 
Kram Malin 

Taggar: Fönstervadd, Innanfönster, Skogsbacka;

Kommentera inlägget här :